INSTRUCCIONS PER COMANAR ALIMENTS

INSTRUCCIONS PER FER COMANES VIA BOTIGA ON-LINE DE COANEGRA S.COOP

1er- Entra a la web https://botiga.coanegra.com .Si ets un NOU CLIENT ves a “REGISTRAR COMPTE”, omple el qüestionari i ves a “CONTINUAR”. Ves amb compte de omplir be el apartat de país (posa “Spain”) i província (“Illes Balears”).Durant les properes 48 hores, rebràs un correu de Coanegra que indica que ja estàs autoritzat a comprar. Si ja estàs registrat, ves directament a “COMENÇAR A COMPRAR” o a “PRODUCTES”

2o- A la part esquerra de la pantalla et sortirà una llista de FAMILIES de productes. Pots escollir la FAMILIA de productes que t'interessa i apareixerà la nostra oferta. Clica sobre la FOTO del producte que vols. Si cliques a “COMPRAR”, per defecte et marcarà una unitat del producte.

Fixat en la unitat. Si el producte es ven per KILO, pots demanar menys de una unitat (per exemple, si en vols mig quilo, has de posar 0.5, al requadre que et surt abaix. Si vols 250 grams, has de posar 0.25). IMPORTANT: has de posar un PUNT per separar els decimals, MAI una COMA.

3er- Si el producte es ven per unitat o manat, només podràs comprar múltiples de 1. Cada vegada que facis un “click” a “COMPRAR”, estas comprant 1 unitat. Si mires el carret a dalt la dreta, amb el símbol , veuràs que el producte i el seu valor ha pujat a la teva comana. Repeteix la operació per a cada producte que vulguis comanar.

Els productes que tenen un símbol verd "KM 0 ECO" son, a la vegada MALLORQUINS i ECOLÓGICS, i son els que recomanam comprar pel seu major impacte social i ambiental.

4art - Quan hagis acabat de comprar, ves al carret y clica. Per revisar la teva compra, clica a “VEURE EL CISTELL” i sortirà una llista de tot el que has comanat. Si t'has equivocat i vols treure un producte de la comana ves al costat dret del producte que vols eliminar. Clica a la “X “ i el producte serà remogut.

5é- Si tot es correcte, ves al quadre de “PAGAR” i apareixerà un breu formulari. Si estàs registrat com a membre d'un GRUP DE CONSUM, només has de escollir la “DELIVERY METHOD o "MANERA D' ENVIAMENT” com a “RECOLLIDA A BOTIGA”.

Després ves a “PAYMENT METHOD o MANERA DE PAGAMENT”. Escull l'opció “CREDIT CARD” i omple les dades.

No oblidis de clicar el quadret al final de la pàgina que diu “I agree with Termes i Condicions o Estic d' acord amb els Termes i Condicions”. Et recomanem que llegeixis els TERMES I CONDICIONS, on s' expliquen en detall les condicions per fer servir aquesta botiga on-line.

Si tens qualque dubte, truca al 671889304 o escriu a consum@coanegra.com i respondrem a les teves preguntes.

Gràcies per donar suport a les famílies pageses del camp mallorquí¡

No hi ha productes per mostrar en aquesta categoria.
Powered By OpenCart
Botiga COANEGRA © 2019