Termes i Condicions

Condicions Generals de la tenda online de Coanegra S. Coop

 1. Identificació venedor/comprador i finalitat de la tenda online.

  Venedor: Coanegra S. Coop
  NIF: F57721375
  Av. Princeps d'Espanya 45, Marratxí, Mallorca (Balears).
  C.P.:07141
  www.coanegra.com

  No de Registre de Cooperatives 07BA547


  Comprador:
  L'usuari que es registri, consignant les seves dades personals en el formulari de compra, una vegada acceptades les condicions generals de compra.


  Per accedir i utilitzar el servei de compra online, ha d'haver aconseguit la majoria d'edat establerta per l'ordre jurídic vigent a Espanya.

  Existeixen tres tipus de compradors: els membres de grups de consum, els compradors ocasionals que retiren la seva compra en la nostra tenda a És Figueral (Av. Prìnceps d' Espanya 45, Marratxí) i els compradors ocasionals amb lliurament a domicili (restringida aquesta última a certes localitats de Mallorca).

  Finalitat de la tenda on line:


  Coanegra S. Coop posa a la seva disposició la nostra compra online, amb la finalitat de facilitar-li que pugui fer la compra còmodament sense acudir als nostres establiments, la qual serà lliurada al domicili que vostè ens indiqui, quedant això subjecte al compliment de les condicions a continuació citades.

 2. Qualitat

  Coanegra S. Coop triem i tractem els productes amb la mateixa cura i cura com vostè ho faria.

  Controlem i supervisem els nostres productes des del seu origen arribant a les seves mans en el mínim termini de temps.

 3. Assortit.

  Trobessis els productes ordenats per famílies i subfamílies per facilitar la teva cerca. Totes les nostres seccions, varietats i productes els trobarà ordenats alfabèticament amb la finalitat d'agilitar la seva cerca. La major part del producte fresc prové del nostre hort a Santa Maria del Camí i són certificats ecològics pel CBPAE. Els productes Mallorquins i Ecològics són destacats en la nostra tenda amb el logo “KM0+ECO”. També trobaràs producte fresc de pagesos locals no certificats ecològics, productes ecològics elaborats o produïts en la península i alguns productes complementaris (com a productes de neteja i cosmètica ecològics i artesanies).

  4. Serveis i lliurament.

  Idiomes:

  Vostè pot accedir a la nostra tenda online, a les condicions generals de contractació i realitzar qualsevol gestió en castellà i català, seleccionant una

  d'aquestes opcions des de la pàgina d'inici.

  L'albarà de lliurament estarà en català, podent sol·licitar la seva impressió en castellà.

  Import de la meva compra:

  Els clients registrats com a part d'un grup de consum i els compradors ocasionals que retiren la compra en la nostra tenda d' Es Figueral, reben el producte als preus indicats a la pàgina, sense recàrrec de tarifa de servei o lliurament.

  Per als clients ocasionals amb lliurament a domicili, la tarifa de servei és de 7,21 Euros, Impostos vigents inclosos, no sent necessari un mínim de compra.

  Cobertura geogràfica:

  Vostè podrà conèixer si donem servei al seu domicili registrant-se com a client, cridant al telèfon nº  686 64 34 00 o al 666 60 51 74 de Dilluns a Dissabte de 9:00 h 6:30h.

  Coanegra es reserva el dret d'acceptar sol·licituds de servei en habitatges que suposin un especial esforç o risc per al repartidor, o aquelles en les quals no es permeti l'accés al lloc de descàrrega amb carretó.

  Horari per fer la meva compra:

  Els clients registrats en Grups de Consum, poden fer les seves compres setmanals de Divendres a Dimarts, durant les 24 hores del dia, per als lliuraments establerts els dies Dijous immediatament posteriors al dia de la compra.

  Per als lliuraments establerts els dies Dimarts, els clients registrats com a Grups de Consum poden comprar des del Dimecres al Diumenge immediatament anteriors al dia del lliurament, durant les 24 hores del dia.

  Els clients ocasionals que retiren la seva compra en tenda, poden fer les seves compres durant les 24 hores al dia, de Dilluns a Divendres totes les setmanes de l'any, des de qualsevol ordinador amb accés a Internet complint els requisits tècnics especificats. Els lliuraments a aquest tipus de clients deuen ser retirades al dia següent de la seva compra, en horari de la tenda Coanegra en És Figueral (Horari d'Estiu: de 10 AM a 2 PM i Resta de l'Any: ( Dilluns, de 9 AM a 2 PM; Dimarts a Divendres, de 9 AM a 1 PM i de 5 PM a 8 PM. Dissabtes de 9 AM; a 2 PM), excepte festius.

  Preparació de la meva compra:

  En cas de no disponibilitat d'algun producte, seguirem les preferències que vostè ens hagi indicat en la fitxa de client (substituir per similar o no servir). No  es substituirà un producte similar quan l'import sigui major al del producte sol·licitat. Li recomanem consultar el detall que necessiti conèixer del producte lliurat.

  La nostra tenda està destinada al consumidor final de manera que davant la petició de productes en quantitats que no són habituals per al consum normal d'una llar, Coanegra es reserva el dret de confirmar al client la quantitat que pot subministrar, així com data de lliurament i tram horari.

  Lliurament de la compra:

  Per als membres de Grups de Consum, els lliuraments es realitzen en un dia fix a la setmana (normalment els Dimarts o Dijous), que ha triat prèviament el Grup, en una franja d'hores també predeterminada per les rutes de lliurament. Els canvis estan subjectes a acords específics per a cada Grup.

  Els lliuraments a clients ocasionals que retiren directament en la nostra tenda a Marratxí es realitzen al dia següent de la seva compra, en horari de la tenda Coanegra en És *Figueral (Horari d'Estiu: de 10 AM a 2 PM i Resta de l'Any: Dilluns, de 9 AM a 2 PM; Dimarts a Divendres, de 9 AM a 1 PM i de 5 PM a 8 PM. Dissabtes de 9 AM; a 2 PM), excepte festius.

  En el cas de compres ocasionals amb lliurament a domicili, el client té l'obligació d'estar al domicili en el dia i tram d'hores de lliurament que hagi concretat amb Coanegra S. Coop. Els lliuraments a domicili estan restringides a certes localitats. Per saber si podem lliurar al seu domicili cal cridar als móbils:  686 64 34 00 o al 666 60 51 74 de Dilluns a Dissabte de 9:00 h 6:30h. 

  En cas d'estar absent al moment del lliurament el nostre personal li deixarà una targeta de visita amb el nº de telèfon de la nostra tenda, perquè es posi en contacte amb nosaltres i concertar un nou lliurament.

  Amb l'objectiu d'evitar desperfectes en mobiliari i estris, el lliurament de la comanda s'efectuarà en un únic punt, en el sòl, al costat de la porta d'accés a l'habitatge , i com a màxim a cinc metres d'aquesta.

  En el cas que hagi seleccionat forma de pagament amb Targeta, se li cobrarà la comanda al moment de la preparació (des del dia anterior al lliurament a mateix dia del servei) en la nostra tenda.

  En cas que el client hagi triat la modalitat de pagament en efectiu se li cobrarà la comanda al seu domicili. Si no disposa d'efectiu suficient per efectuar el pagament en aquest moment, el repartidor no descarregarà la mercaderia, devent el client posar-se en contacte amb Coanegra S. Coop per sol·licitar un nou tram de lliurament.

  La recepció de la comanda implicarà estar conforme amb les condicions generals de la tenda en línia, amb la totalitat del contingut de la comanda, que es tracta d'una comanda amb obligació de pagament, així com de l'adreça, data, hora de lliurament i detall del tiquet de la compra que inclou la tarifa del servei.

  En el cas de Grups de Consum, Coanegra podrà establir altres sistemes de pagament en efectiu, per acord entre les parts.

  Autoritzacions d'accés:

  És responsabilitat del client, el prestar l'autorització necessària d'accés al repartidor en cas de ser una zona amb vigilància personal o electrònica, podent el repartidor destinar com a màxim de cinc minuts als tràmits necessaris per a l'accés a l'àrea restringida de l'immoble.

  5. Devolucions. Garantia Legal i dret de desistiment.

  Si vostè no queda satisfet amb la seva compra li retornem els seus diners, per a això és imprescindible el seu lliurament ajunto el tiquet de compra al responsable de la nostra tenda física a Marratxí, en horaris d'atenció (Horari d'Estiu: de Dilluns a Dissabte, de 10 AM a 2 PM i Resta de l'Any:  Dilluns, de 9 AM a 2 PM; Dimarts a Divendres, de 9 AM a 1 PM i de 5 PM a 8 PM. Dissabtes de 9 AM; a 2 PM), excepte festius.

  Li informem que li vas agafar garantia legal de conformitat a la normativa vigent.

  Pot exercir els seus drets de desistiment, cridi als móbils:  686 64 34 00 o al 666 60 51 74, de Dilluns a Dissabtes de 9 a 14 hores o directament en la nostra tenda en És Figueral, Marratxí, en un termini de 4 dies naturals des del lliurament. Aquest no serà aplicable a productes que hagin estat transformats complint les seves indicacions, ni per a productes frescos o de caducitat menor o igual a la data en la qual ens comuniqui el desistiment, així com a productes sense precinte. 

 4. 6. Vigència de Preus.

  Els preus aplicats seran els vigents per a cada producte en la data de la seva incorporació a la comanda i es mantindran durant els 7 dies següents a la data de confecció de la comanda inicial. Transcorregut aquest termini, els preus s'actualitzaran aplicant els vigents en la data en què s'accedeixi a modificar la comanda. En els productes a orri el preu final s'adequarà a la quantitat servida.

  Les "Llistes guardades" no tenen consideració de comandes, per la qual cosa els preus reflectits en les mateixes no són vinculants.

  A més podrà comprovar l'import de la seva compra en Euros.

  Tots els nostres preus inclouen els Impostos vigents.

  7. Formes de pagament.

  Coanegra S. Coop admet els següents mitjans de pagament:

  Efectiu.

  Segons el que es disposa en la Llei 7/2012, 29 d'Octubre, per a la prevenció i lluita contra el Frau Fiscal, no es permet realitzar pagaments en efectiu en compres iguals o superiors a 2.500€

  Targetes Bancàries de crèdit o dèbit:

  Visa, Visa Electró, 4b, 6000 i *Master *Card.

  8. Seguretat en les transaccions.

  L'objectiu de sol·licitar les seves dades ens permet tramitar la seva comanda, Coanegra li garanteix que les seves dades viatgen en una connexió segura, encriptada i protegida segons protocol (SSL). Secure Socket Layers.

  9. Confidencialitat i protecció de les dades.

  Coanegra S. Coop es compromet a la protecció i confidencialitat de les dades personals dels usuaris de la nostra pàgina Web, quedant allotjats en un servidor segur.

  Per accedir i utilitzar el servei de compra online, és necessari que faciliti les dades personals assenyalades com a obligatoris, que hauran de ser exactes i reals, en cas contrari, no podrà formalitzar-se el seu registre i no podrà accedir i utilitzar el nostre servei de compra online.

  Les seves dades seran incorporades a un fitxer titularitat de Coanegra S. Coop. amb la finalitat de gestionar la seva petició facilitar la tramitació de la seva comanda, sent utilitzats per a ús intern i informar-li de productes i serveis amb la finalitat d'oferir-li un tracte més personalitzat.

  Segons el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), com a client de Coanegra S. Coop pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, de les seves dades comunicant-ho per escrit a Coanegra S. Coop C/ Prínceps d' Espanya 45, 07141 Marratxí (Balears) o cridant als móbils:  686 64 34 00 o al 666 60 51 74

 5.  Ús de cookies.

  Li informem que utilitzem "cookies" per millorar les seves visites al nostre Portal i personalitzar la seva navegació. Vostè pot eliminar les cookies des de les eines del seu navegador.

  10. Legislació Aplicable.

  Per als conflictes d'interpretació i execució derivats de la present compravenda, serà aplicable la legislació espanyola vigent.

Powered By OpenCart
Botiga COANEGRA © 2019